MASSAGE  / SOLARIUM (18år)

Som medlem på Exclusive fitness har du kostnadsfri tillgång till solarium och vår relax massage med den senaste massagefåtöljen på marknaden – varmt välkommen att unna dig en stund avkoppling.

RELAX LOUNGE

I vår avslappnade lounge har du som medlem alltid fri tillgång till te, kaffe, handdukar mm. Här kan du fika med dina vänner samt skaffa dig nya!

FRI COACHING

I ditt medlemskap ingår två fria coachningstillfällen per år med en av våra duktiga personliga tränare – en unik möjlighet att utan extra kostnad få en genomgång av våra maskiner och/eller ett lättare träningsupplägg så att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning hos oss. Vi vill att våra medlemmar är aktiva i sin träning!

BARNPASSNING

Exclusive kids club är vår barnpassning som ingår i medlemskapet och drivs av engagerad och erfaren personal – du kan med gott samvete lämna ifrån dig ditt barn medan du tränar eller njuter av behandling. Alla barn 3 mån till 10 år är välkomna hit!  Vi erbjuder barnpassning många timmar i veckan, klicka på öppettider.

BRETT TRÄNINGSUTBUD

Stor maskinpark med de senaste maskinerna och gymredskapen för de flesta muskelgrupper inom styrketräning, tyngdlyftning och kondition. Personlig träning för dig som vill lyfta din träning till nästa nivå – med coachning av våra utbildade personliga tränare. Gruppträning med bl.a. LesMills concept med allt från Bodypump, Samt även Yoga, Zumba, Latindans, MRL,HIIT träning, Exclusive Block samt Kickboxning Vi har allt för just dig och hela din familj. För senaste erbjudanden och nyheter – kom in till oss eller besök våra sidor på Facebook och Instagram. @Exclusivefitnesstuvsta (instagram) Facebook Exclusive fitness stuvsta.

KLUBB SVERIGE

Som medlem i Exclusive Fitness har du access till ytterligare 200 fitnessklubbar i Sverige & Danmark genom vår tillhörighet i Klubb Sverige. För mer info och om hur du laddar ner appen, besök www.ksmobil.se

PERSONLIGARE SERVICE

Vi ser våra medlemmar som en del av Exclusive -familjen och strävar därför efter att ge alla en god och personlig service! Vårt syfte är att finnas där för er, räta ut era eventuella frågetecken kring vår verksamhet eller din träning och se till att alla medlemmar trivs. Kontakta oss mer än gärna så hjälper vi dig!

UTBILDAD PERSONAL

All personal hos oss på Exclusive Fitness har genomgått utbildning avseende barnpassning, medlemsservice, hygien och säkerhet. Våra träningsinstruktörer är utbildade för sina respektive pass och våra personliga tränare innehar diplomerad utbildning för personlig träning och näringslära. Exclusive class!